Hovedstaden

Region Hovedstaden dækker de tidligere Københavns og Frederiksborg amter, Københavns og Frederiksberg kommuner, samt Bornholms Regionskommune

Lokalgrupper:
København og Bornholm

Lokalgruppe København
Lokalgruppen i København hører indtil videre organisatorisk under Lokalafdeling Sjælland.

Lokalafdeling Sjællands adresse:
OCD-foreningen, Lokalafdeling Sjælland, Julius Bloms Gade 17, kld. tv, 2200 København N.

Kontaktpersoner:

Møder og aktiviteter
Åbne fællesmøder for OCD-ramte og pårørende 3. torsdag i måneden.

På disse møder kan OCD-ramte og pårørende møde hinanden under frie former og tale om OCD og andre relevante emner. Møderne er ofte stedet, hvor man for første gang møder andre OCD-ramte. Der er ingen tilmelding til møderne og ingen pligt til at komme til mere end et møde, selvom man naturligvis er meget velkommen til det. Der vil formentlig være særlige aktiviteter på nogle af møderne i foråret, såsom foredrag eller emner til diskussion. Hold øje med hjemmesiden for nye tiltag.
OCD-ramte, pårørende, børn som voksne er alle velkomne!

Mødested:

OCD-foreningens lokaler i Julius Bloms Gade 17, kld.tv, 2200 København N. Se kort

Selvhjælpsgrupper
• Selvhjælpsgruppe for OCD-ramte
voksne
• Selvhjælpsgruppe for
pårørende
• Selvhjælpsgruppe for børn
og unge
Skulle du/I have ønske om at
komme i en af grupperne, så skriv
en mail til [email protected]