På denne side kan du se, hvordan du melder dig ind i OCD-foreningen.

• Årligt kontingent: Personligt medlemskab 200 Kr.
  • Familiemedlemskab (første familiemedlem) 200 Kr.
  • Familiemedlemskab (efterfølgende familiemedlemmer i samme husstand) 50 Kr.
  • Støttemedlemskab 100 kr.

Ved personligt medlemskab modtager du medlemsbladet OCD-Nyt, du kan deltage i medlemsmøder, støttegrupper, foredragsaftener, generalforsamlinger og andre aktiviteter under OCD-foreningen. Derudover modtager du OCD-foreningens nyhedsmail 11 gange om året. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsmailen, hvis du ikke ønsker at modtage den.

Ved familiemedlemskab modtager I medlemsbladet OCD-Nyt og OCD-foreningens nyhedsmail, I kan deltage i medlemsmøder, støttegrupper, foredragsaftener, generalforsamlinger og andre aktiviteter under OCD-foreningen. Ved familiemedlemskab udsendes ét sæt materiale (OCD-Nyt og ekstrainformation) pr. gang.

Ved støttemedlemskab modtager du kun medlemsbladet OCD-Nyt og OCD-foreningens nyhedsmail. Hvis du ikke ønsker at modtage medlemsbladet OCD-Nyt eller nyhedsmailen bedes du venligst skrive det i boksen 'Bemærkninger'.

Medlemskab
  • id